ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Η ποιοτική διαβίωση εξαρτάται από τη ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Υδραυλικές Εργασίες

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην κατασκευή ενός σπιτιού.

Χρωματισμοί

Μια πολύ σημαντική εργασία αναβάθμισης του κτιρίου μας.

Γυψοσανίδες Διακοσμήσεις

Το υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών σε όλους τους χώρους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Η ανακαίνιση σπιτιού αποτελεί μία σημαντική επένδυση με μακροπρόθεσμο όφελος για τους ιδιοκτήτες. Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο, η ανακαίνιση κατοικίας είναι μία σοφή και ιδιαίτερα οικονομική επιλογή, με πολλά πλεονεκτήματα, συγκριτικά με την αγορά μίας νέας κατοικίας. Με την υλοποίηση μίας ολικής ανακαίνισης μπορείτε να αποκτήσετε το σπίτι που ονειρεύεστε με λογικό κόστος, απόλυτη λειτουργικότητα, αλλά κυρίως διάρκεια στον χρόνο. Η JP Construction σας προσφέρει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε τις νέες τεχνολογίες και τεχνοτροπίες που επικρατούν διεθνώς με στόχο τόσο τη διευκόλυνση της καθημερινότητά σας όσο και τη διαφοροποίηση του ακινήτου σας από αυτά που υπάρχουν στην αγορά. Η JP Construction εκτός από την υλοποίηση της ανακαινίσης, σας προσφέρει συμβουλευτική με το τι ταιριάζει και τι όχι στο σπίτι σας και σας προτείνει τις πιο έξυπνες και εύλικτες ιδέες για την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Η εταιρεία μας δεν σας προσφέρει ένα έτοιμο πακέτο ανακαίνισης αλλά πρωτοτύπες ιδέες στα μέτρα σας και μόνο για εσάς. Πριν από την έναρξη κάθε εργασίας καταγράφουμε την παρούσα κατάσταση του σπιτιού σας με σκοπό να συγκρίνετε το σπίτι σας πως ήταν πριν την ανακαίνιση και πως έγινε μετά.
Η ανακαίνιση κατοικιών αποτελείται από τους δύο παρακάτω -συνδυαστικούς- τύπους:

A) ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

• Εξωτερική θερμομόνωση
• Βελτίωση εξωτερικής εμφάνισης κτιρίου με σοβάτισμα και βάψιμο των τοίχων
• Μόνωση και επισκευή ταράτσας ή κεραμοσκεπής
• Αναδιαμόρφωση κήπου Αυτού του τύπου η ανακαίνιση είναι απαραίτητη ώστε να προστατέψετε την κατοικία σας από τη φθορά που έχει προκαλέσει ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες. Επιπρόσθετα, αναβαθμίζει αισθητικά τη συνολική εικόνα και το ενεργειακό προφίλ της κατοικίας σας, καθώς μία σύγχρονη κατοικία ενισχύει την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

B) ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

• Εγκατάσταση θέρμανσης, αποχέτευσης και ύδρευσης
• Αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης και ψύξης
• Νέες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις
• Ολική ανακαίνιση μπάνιων, κουζίνας και δωματίων
• Ανακαίνιση οροφής και δαπέδων
• Μόνωση εσωτερικών χώρων
• Αναδιαμόρφωση τοίχων, βάψιμο ή/και εγκατάσταση ταπετσαρίας Η ανακαίνιση του εσωτερικού χώρου έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη αναδιαμόρφωση του, με δυνατότητα αναπροσαρμογής ακόμη και της διαρρύθμισης, ώστε ο χώρος να γίνει πρακτικός, λειτουργικός και ξεκούραστος.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ;

ΠΑΚΕΤΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΟΥΝ Φ.Π.Α


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ

2.200€


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

1.100€


ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

7.800€

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η JP Construction δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στους επαγγελματίες που επιθυμούν να ανακαινίσουν τον επαγγελματικό τους χώρο και σέβεται απόλυτα το χρονοδιάγραμμα και τον οικονομικό προϋπολογισμό, που έχει εξ’ αρχής, οριστεί. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων κάθε κατηγορίας και μεγέθους
 
Υποστηρίζουμε τους επαγγελματίες καθ’ όλη τη διάρκεια ανακαίνισης του επαγγελματικού τους χώρου και προτείνουμε ιδέες που θα βελτιώσουν τη λειτουργικότητα της καθημερινής ροής εργασιών και θα προσελκύσουν το επιθυμητό πελατολόγιο στο χώρο τους. Η τελική μας πρόταση παρουσιάζεται σε μακέτα ώστε να έχετε πλήρη εικόνα του κτιριακού έργου πριν την τελική του παράδοση. Στόχος μας είναι η διάρκεια της ανακαίνισης να είναι, όσο το δυνατόν, πιο σύντομη ώστε ο επαγγελματικός σας χώρος να παραμείνει εκτός λειτουργίας για ελάχιστο χρονικό διάστημα. Κάθε ανακαίνιση ολοκληρώνεται εντός του χρονοδιαγράμματος που έχει συμφωνηθεί, με διαρκή επίβλεψη του υπεύθυνου έργου στο χώρο, για την επίτευξη άρτιου συντονισμού εργασιών και αυστηρής τήρησης του προϋπολογισμού.
 
Η JP Construction έχει στο δυναμικό της μια σταθερή ομάδα από εξειδικευμένους επαγγελματίες (πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, μηχανολόγους, σχεδιαστές, διακοσμητές), έμπειρους τεχνίτες καθώς και συνεργάτες όλων των ειδικοτήτων (ηλεκτρολόγους, υδραυλικούς, πλακάδες, βαφείς κλπ.) και αναλαμβάνει να ανακαινίσει τον επαγγελματικό σας χώρο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις της διακόσμησης και τις δικές σας ιδιαίτερες ιδέες και επιθυμίες. Η εταιρεία μας πραγματοποιεί άριστα τη μελέτη, τη σχεδίαση, την επίβλεψη και την κατασκευή λειτουργικών επαγγελματικών χώρων υψηλής αισθητικής.

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΧΩΡΟ;