ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Ηλεκτρολογικές Εργασίες

Η ποιοτική διαβίωση εξαρτάται από τη ασφαλή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Υδραυλικές Εργασίες

Το πιο σημαντικό κομμάτι στην κατασκευή ενός σπιτιού.

Χρωματισμοί

Μια πολύ σημαντική εργασία αναβάθμισης του κτιρίου μας.

Γυψοσανίδες Διακοσμήσεις

Το υλικό για τη διαμόρφωση ειδικών κατασκευών σε όλους τους χώρους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΠΑΘΟΣ

Η κατασκευή κατοικιών αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της JP Construction. Με βαθιά τεχνογνωσία και την εμπειρία των επαγγελματιών που την απαρτίζουν. Ο σχεδιασμός των λύσεων γίνεται με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του κάθε πελάτη και την άψογη κάλυψη τους, πάντοτε εντός του χρονοδιαγράμματος και του οικονομικού προϋπολογισμού που έχει, εξ’ αρχής, οριστεί.
 
Επιπλέον το κόστος στις κατασκευές κτιρίων παίζει σημαντικό ρόλο στην επιλογή των επιμέρους υλικών και τεχνοτροπιών. Γι’ αυτό είμαστε εδώ να σας προτείνουμε λύσεις ανάμεσα από πληθώρα επιλογών που κυκλοφορούν στην αγορά. Έτσι επιτυγχάνουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας στα μέτρα και σταθμά του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
 

Εμπιστευτείτε μας για μία μακροχρόνια συνεργασία που θα αφήσει ευχαριστημένους και τις δύο πλευρές. Είμαστε πάντα δίπλα σας πριν, κατά την διάρκεια, και μετά το τέλος των εργασιών για να υποστηρίξουμε τα έργα μας όποτε προκύψει ανάγκη. Ζητήστε μας τώρα τεχνικοοικονομική προσφορά βάσει των αναγκών σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει προς όφελος σας!

ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΑΣ;