ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Χώρος Εγκατάστασης

Σας συμβουλεύουμε ως προς την επιλογή του κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση του Φ/Β πάρκου

Οικονομοτεχνική Σκοπιμότητα

Πραγματοποιούμε την απαραίτητη έρευνα και σας προτείνουμε την οικονομοτεχνική σκοπιμότητα του έργου

Σύνταξη Φακέλων

Συντάσσουμε και υποστηρίζουμε τους απαιτούμενους φακέλους προς τις αρμόδιες δημόσιες υπηρεσίες.

Σχεδιασμός & Χωροθέτηση

Σχεδιάζουμε και χωροθετούμε τη Φ/Β εγκατάσταση

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Ο βασικός άξονας της ύπαρξης και ανάπτυξης της εταιρείας από την αρχή λειτουργίας της είναι η ποιότητα και η διαχρονική αξιοπιστία των φ/β έργων της. Η πολιτική της δεν είναι απλώς να αναλάβει κάποιο έργο, αλλά να κερδίζει την εμπιστοσύνη των πελατών της και να μπορεί να ανταποκρίνεται πλήρως στην υποστήριξη και τις απαιτήσεις τους. Αντιμετωπίζοντας κάθε έργο με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό οι λύσεις που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα εμπεριστατωμένων μελετών, που εκπονούνται με στόχο τη βέλτιστη οικονομοτεχνική λύση και τη μεγιστοποίηση του περιβαλλοντικού οφέλους.
Κεντρικός μας άξονας είναι η σχεδίαση και εγκατάσταση ποιοτικών και αξιόπιστων φωτοβολταϊκών συστημάτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχοντας συναίσθηση της θέσης μας σε μία ευαίσθητη αγορά, όπως είναι αυτή των ΑΠΕ, προτείνουμε αξιόπιστες λύσεις μακρόπνοης λειτουργίας γνωρίζοντας ότι τυχόν αστοχίες επηρεάζουν πέρα από τη δική μας φήμη ΚΑΙ την οπτική της κοινωνίας απέναντι στο χώρο.
 
Στόχος μας η ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη και η καθιέρωσή μας ως η ποιοτικότερη εταιρεία στον τομέα των φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΕΡΓΟΥ

Η ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ

 

ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΩΣ Η ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χώρος Εγκατάστασης

Σας συμβουλεύουμε ως προς την επιλογή του κατάλληλου χώρου για την εγκατάσταση του Φ/Β πάρκου, ώστε να αποφευχθούν τα αδειοδοτικά κωλύματα και να μεγιστοποιηθεί η οικονομική απόδοση του έργου, τόσο κατά την κατασκευή όσο και κατά τη λειτουργία (έλεγχος πρόσβασης, εγγύτητας δικτύου, πιθανών σκιάσεων κτλ.).

Οικονομοτεχνική Σκοπιμότητα

Διαθέτουμε εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού ανάλυσης των μετεωρολογικών δεδομένων και προσομοίωσης της λειτουργίας μιας εγκατάστασης (simulation), τα οποία δίνουν τη δυνατότητα πρόβλεψης της παραγόμενης ενέργειας του σταθμού. Έτσι, σας παρουσιάζουμε μια οικονομοτεχνική μελέτη, προκειμένου να συναποφασίσουμε τη σκοπιμότητα της επένδυσής σας.

Σύνταξη Φακέλων

Η εγκατάσταση ενός Φ/Β Σταθμού είναι μια πολυσύνθετη διαδικασία, η οποία έχει ως βασικά προαπαιτούμενα την αδειοδότηση και έγκριση διαφόρων δημοσίων υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα της Ρ.Α.Ε., του ΛΑΓΗΕ, του ΔΕΔΔΗΕ κτλ. Περιλαμβάνει επίσης, τη σύνταξη και έγκριση ποικίλων μελετών όπως: Προμελέτη και Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων, Τεχνική Μελέτη Λειτουργίας του Σταθμού, Άδεια ή εξαίρεση από την Άδεια Παραγωγής, Λειτουργίας και Εγκατάστασης. Η Messaritis Ανανεώσιμες έχει πολυετή πείρα στην αδειοδοτική διαδικασία Φ/Β Σταθμών όλων των μεγεθών και είναι σε θέση να σας υποστηρίξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σχεδιασμός & Χωροθέτηση

Πριν την εγκατάσταση του εξοπλισμού είναι απαραίτητο να μελετηθούν, να σχεδιαστούν και να χωροθετηθούν, μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, όλες οι κύριες αλλά και βοηθητικές διατάξεις που απαρτίζουν ένα Φ/Β Σταθμό (αντιστροφείς, συστήματα στήριξης, συνδεσμολογία των πάνελς, διατομές καλωδίων, σύστημα συναγερμού κτλ.). Επιπλέον, η εμπειρία που διαθέτουμε στην κατασκευή μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε τη Φ/Β εγκατάσταση προάγοντας την ευκολία της κατασκευής (έλεγχος κατασκευασιμότητας). Με αυτόν τον τρόπο, αποφεύγουμε τυχόν σχεδιαστικά λάθη που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη μειωμένη απόδοση της επένδυσής σας ή στη δυσκολία της εκτέλεσής/συντήρησής της.

Εμπιστευτείτε μας για μία μακροχρόνια συνεργασία που θα αφήσει ευχαριστημένους και τις δύο πλευρές. Είμαστε πάντα δίπλα σας πριν, κατά την διάρκεια, και μετά το τέλος των εργασιών για να υποστηρίξουμε τα έργα μας όποτε προκύψει ανάγκη. Ζητήστε μας τώρα τεχνικοοικονομική προσφορά βάσει των αναγκών σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει και να σας καθοδηγήσει προς όφελος σας!

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΛΕΤΗ - ΑΥΤΟΨΙΑ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ